سعوديات

Algemene voorwaarden met BOARDROOM RENTAL POLICY | Virtual boardroom

Chamber Boardrooms zijn beschikbaar voor gebruik op huurbasis. Kameractiviteiten hebben voorrang op alle andere boekingen. Het behandeling van het kamers mag het gewoon werk van de kamermedewerkers niet hinderen. In alle promoties en mededelingen met betrekking tot de vergadering / de evenement van uw bedrijf, mag de gegevens van een Brandon-kamer louter als vergaderlocatie worden gedragen. Elk verzoek aan een Brandon-kamer vanwege uw vergadering / evenement te ondersteunen, te promoten of erbij sponsoren ofwel goed erbij keuren, board-room.nl moet eerst word goedgekeurd sinds de Brandon-kamer. Elke promotie of verkoop van producten of diensten tijdens jouwe vergadering dienen eerst belanden goedgekeurd sinds de Brandon-kamer. Elke uitnodiging die werd gedaan voor de nieuwsmedia ter dekking van uw vergadering / evenement in de Brandon-kamer moet aanvankelijk worden goedgekeurd door een Brandon-kamer.

boardroom
  • Bevestiging. Boekingen zijn niets bevestigd of gegarandeerd tot een door de Ruimte ondertekende Boardroom-overeenkomst is ontvangen. U ontvangt een bevestiging voor jouwe boeking zodra de overeenkomst is ontvangen.
  • Beschikbaarheid. Boardroom-boekingen zijn beschikbaar op basis van wie het aanvankelijk komt, u eerst maalt. Alle gasten moeten een kamer verlaten op of vóór het aangegeven eindtijd vermeld in het contract. Ruimte voordat de directiekamer wordt enkel geboekt voordat de aangegeven tijden. De Brandon Kamer van Koophandel behoudt zichzelf het recht voor door de directiekamer te annuleren. In geval van annulering door de Kamer, belanden de kosten van het boeking niets in rekening gebracht. De Kamer behoudt zich ook het recht voor een verhuur met de bestuurskamer naar bijzonder goeddunken te weigeren.
  • Betaling. Brandon-kamerleden die de directiekamer huren, inslikken gefactureerd worden. Leden moeten een goede reputatie hebben bij het Kamer. Niet-leden moeten hen huur betalen voorafgaand aan, of op de etmaal van hun boeking.
  • Annuleringsbeleid. Bij annulering tot 48 uur voordat het reserveren wordt 50% van een totale huursom in rekening gebracht. Betreffende annuleringen in 24 uur na reservering wordt 100% betreffende de complete huursom boven rekening gebracht. De Ruimte behoudt zich ook het recht voor om een kamerhuur voor Chamber-evenementen erbij annuleren.
  • Opstelling. De vergaderruimte op het bovenste verdieping is acceptabel voor 18 directiekamers. De vergaderruimte beneden is acceptabel voor maximaal 10 boardroom-stijl. Tabellen mogen niet belanden verplaatst buiten voorafgaande toestemming. De organisatie die de kamer huurt, zijn verantwoordelijk voordat het aangroeien, opruimen plus zorgen datgene het pand goed werd beveiligd wanneer de ruimte niet toegankelijk is. Een kamer moet in dezelfde staat word achtergelaten als waarin dit is ontdekt.
  • Eten en drinken. Koffie en thee zijn bij koop (inclusief roerstokjes, room, suiker, koffiebekers). Andere benodigdheden zijn de verantwoordelijkheid met de huurder (dwz borden, bestek, servetten, enz. ) De kamer biedt geen cateringdiensten, echter er moet een lijst met leden worden verstrekt. Let bij: voedsel en benodigdheden dat zich in uw keuken bevinden, behoren zelfs de Brandon-kamer en bestaan niet beschikbaar voor gebruik.
  • Toegang en beveiliging. Dezelfde sleutel ben nodig vanwege toegang bij krijgen tot 8: 30 of onmiddelijke na 17: 00 uur. Deze sleutel dienen uiterlijk om 17: 00 uur op het kantoor van het Kamer belanden opgehaald. Sleutels moeten een volgende etmaal naar u kantoor van de Ruimte worden teruggestuurd (of tenzij anders overeengekomen. ) Als de sleutel verloren gaat, zal een huurder beslist verloren sleutelprijs van $ 50 oplopen en inslikken de privileges voor verhuur van de kamer belanden ingetrokken. Betreffende gebruik van het gebouw na 17. 00 uur is het van vitaal belang datgene het gebouw te allen tijde beschermd is. Een enige toegang na 17: 00 zullen worden door de 11 th Street Building Entrance. U moet dezelfde begeleider betreffende de deur hebben onderhand de deur is ontgrendeld. Laat het deur betreffende de uitgang niet toegankelijk staan. Dit zou de ellende moeten oplossen van personen die genkel deel uitmaken van het vergadering deze het gebouw binnenkomt.
  • Het schoonmaken. Een huurder met de directiekamer gaat ermee akkoord alle verantwoordelijkheid op zich bij nemen voor de netheid van de directiekamer en deze terug te brengen naar een staat waarin deze zichzelf bevindt: de afval moet worden weggegooid in de daarvoor bestemde vertrek, alle vuile vaat moet worden schoongemaakt en het stoelen moeten op hun juiste aanleiding worden teruggebracht rond een tafel van de directiekamer.
  • Aansprakelijkheid. Het is wel verstaan dat een Brandon Ruimte van Koophandel op genkel enkele manier verantwoordelijk is voor persoonlijk letsel, achterstand aan eigendommen of meerdere aansprakelijkheden die kunnen voortkomen tijdens u gebruik betreffende hun faciliteit. Huurder gaan ermee akkoord de vrijwaring vrij te geven plus de Brandon Kamer betreffende Koophandel en de verhuurder, de Brandon Kamer met Koophandel, aansprakelijk te houden voordat dergelijke schade.

De huurder gaat ermee akkoord allemaal aansprakelijkheid te aanvaarden voor de acties van zijn / haar gasten. Een huurder plus gasten werd gevraagd door de eigendom van Brandon Chamber of Commerce te respecteren. Alle artikelen (voedselproducten, benodigdheden, incidentele effecten) dat niet rechtstreeks door het huurder belanden verstrekt, worden geacht erbij behoren zelfs Brandon Ruimte van Koophandel en haar personeel en zijn daarom niet toegankelijk voor huurder en gasten. Huurders zijn aansprakelijk voordat eventuele achterstand aan het faciliteiten plus / alsof inhoud plus inrichting. Allemaal schade moet onmiddellijk aan de kamermedewerkers worden gemeld. Van Room Renters werd verwacht dat zij alle reparaties plus vervangingskosten met eventuele schade aan de faciliteit zelve en / of een inhoud daarvan dekken. Huurders zijn niets om items achter te laten in de directiekamer, keuken of kelder. Alle items die niets behoren tot de Ruimte van Koophandel moeten worden verwijderd eruit het gebouw wanneer het huur zijn voltooid. De Kamer betreffende Koophandel ben niet aansprakelijk voor verloren of beschadigde items die achterblijven boven het gebouw van een Kamer. Schakel de lichten uit wanneer u weggaat.


Loading...


اظهر المزيد

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *